Karel Kryl "Podivná Ruleta" Songtext

Übersetzung nach:en

Podivná Ruleta

V studené parádě kožených křesel,kožených křesel, kožených křesel.Sešli se k poradě výrobci hesel,výrobci hesel, výrobci hesel.

Mnohé co hrozilo, pozbylo punce,za okny mrazilo srpnové sluncea křičelo na lidi:Pamatuj...a křičelo na lidi:Pamatuj!

Pod hnědí sieny sežehlých trámů,sežehlých trámů, sežehlých trámů.Hleděly hyeny na věže chrámů,na věže chrámů, na věže chrámů.

V ulici trpěly pahýly stromů,hleděly na střely v průčelích domůa křičely na lidi:Pamatuj...a křičely na lidi:Pamatuj!

Ten najatý přístěnek zapadal prachem,jen pavouci v síti a trpký pach klihua embrya myšlenek chvěla se strachem,kéž - nemusí žíti,kéž - nemusí z lihu!

V zelené zahradě slyšel jsem trávu,slyšel jsem trávu, slyšel jsem trávu.Mluvila o zradě, o pěstním právu,o pěstním právu, o pěstním právu.

Mluvila o mužích s tvářemi šelem,mluvila o růžích nad dívčím čelem,jež křičely na lidi:Pamatuj...jež křičely na lidi:Pamatuj!

Před sebou muletu, vládci se smáli,vládci se smáli, vládci se smáli.Podivnou ruletu s pistolí hráli,s pistolí hráli, s pistolí hráli.

Minulo září a ulicí chodí jen milión tváří,těch zbloudilých lodía žádná z nich neslyší:pamatuj...a žádná z nich neslyší:pamatuj!PAMATUJ!

Hier finden Sie den Text des Liedes Podivná Ruleta Song von Karel Kryl. Oder der Gedichttext Podivná Ruleta. Karel Kryl Podivná Ruleta Text. Kann auch unter dem Titel Podivna Ruleta bekannt sein (Karel Kryl) Text.