Karel Kryl "Podivná Ruleta" lyrics

Translation to:en

Podivná Ruleta

V studené parádě kožených křesel,kožených křesel, kožených křesel.Sešli se k poradě výrobci hesel,výrobci hesel, výrobci hesel.

Mnohé co hrozilo, pozbylo punce,za okny mrazilo srpnové sluncea křičelo na lidi:Pamatuj...a křičelo na lidi:Pamatuj!

Pod hnědí sieny sežehlých trámů,sežehlých trámů, sežehlých trámů.Hleděly hyeny na věže chrámů,na věže chrámů, na věže chrámů.

V ulici trpěly pahýly stromů,hleděly na střely v průčelích domůa křičely na lidi:Pamatuj...a křičely na lidi:Pamatuj!

Ten najatý přístěnek zapadal prachem,jen pavouci v síti a trpký pach klihua embrya myšlenek chvěla se strachem,kéž - nemusí žíti,kéž - nemusí z lihu!

V zelené zahradě slyšel jsem trávu,slyšel jsem trávu, slyšel jsem trávu.Mluvila o zradě, o pěstním právu,o pěstním právu, o pěstním právu.

Mluvila o mužích s tvářemi šelem,mluvila o růžích nad dívčím čelem,jež křičely na lidi:Pamatuj...jež křičely na lidi:Pamatuj!

Před sebou muletu, vládci se smáli,vládci se smáli, vládci se smáli.Podivnou ruletu s pistolí hráli,s pistolí hráli, s pistolí hráli.

Minulo září a ulicí chodí jen milión tváří,těch zbloudilých lodía žádná z nich neslyší:pamatuj...a žádná z nich neslyší:pamatuj!PAMATUJ!

Strange roulette

In cold pretty of leather armchairsleather armchairs, leather armchairs.Meets for brainstorm makers of slogans,makers of slogans, makers of slogans.

A lot of treats lost its meaning,behind windows a sun of August freeze.And screams to people:Remember!And screams to people:Remember!

Under brown colour of burned beam,burned beam, burned beam.Hyaenas was looking at towers of templeat towers of temple, at towers of temple.

In street stump od trees sufferslooking at shoot holes in frontage of housesand scerams to people:Remember!And screams to people:Remember!

That rent room is coverd by dust,only spiders in webs and bitter odour of animal glueand embryos of thoughts shaked by fear,If only - they shoudn't liveIf only - they shoudn't leave jar.

In green garden I've heared grass,I've hreared grass, I've heared grass.It spokes about treason, about fist law,about fist law, about fist law.

It spokes about men with faces of beast,it spokes about roses abow girl's forhead,which screams to people:Remember!Which screams to people:Remember!

Infront muleta, rulers was laughthing,rulers was laughting, rulers was laughting.They played strange roulette with gun,played with gun, played with gun.

September has pastS and down the street's going a million facesof those lost shipsand none of them hears:Remember!And none of them hears:Remember!REMEMBER!

Here one can find the English lyrics of the song Podivná Ruleta by Karel Kryl. Or Podivná Ruleta poem lyrics. Karel Kryl Podivná Ruleta text in English. Also can be known by title Podivna Ruleta (Karel Kryl) text. This page also contains a translation, and Podivna Ruleta meaning.