Karel Kryl "Podivná Ruleta" Слова песни

Перевод на:en

Podivná Ruleta

V studené parádě kožených křesel,kožených křesel, kožených křesel.Sešli se k poradě výrobci hesel,výrobci hesel, výrobci hesel.

Mnohé co hrozilo, pozbylo punce,za okny mrazilo srpnové sluncea křičelo na lidi:Pamatuj...a křičelo na lidi:Pamatuj!

Pod hnědí sieny sežehlých trámů,sežehlých trámů, sežehlých trámů.Hleděly hyeny na věže chrámů,na věže chrámů, na věže chrámů.

V ulici trpěly pahýly stromů,hleděly na střely v průčelích domůa křičely na lidi:Pamatuj...a křičely na lidi:Pamatuj!

Ten najatý přístěnek zapadal prachem,jen pavouci v síti a trpký pach klihua embrya myšlenek chvěla se strachem,kéž - nemusí žíti,kéž - nemusí z lihu!

V zelené zahradě slyšel jsem trávu,slyšel jsem trávu, slyšel jsem trávu.Mluvila o zradě, o pěstním právu,o pěstním právu, o pěstním právu.

Mluvila o mužích s tvářemi šelem,mluvila o růžích nad dívčím čelem,jež křičely na lidi:Pamatuj...jež křičely na lidi:Pamatuj!

Před sebou muletu, vládci se smáli,vládci se smáli, vládci se smáli.Podivnou ruletu s pistolí hráli,s pistolí hráli, s pistolí hráli.

Minulo září a ulicí chodí jen milión tváří,těch zbloudilých lodía žádná z nich neslyší:pamatuj...a žádná z nich neslyší:pamatuj!PAMATUJ!

Здесь можно найти слова песни Podivná Ruleta Karel Kryl. Или текст стиха Podivná Ruleta. Karel Kryl Podivná Ruleta текст. Также может быть известно под названием Podivna Ruleta (Karel Kryl) текст.