Alban Skënderaj "Nese një ditë" lyrics

Translation to:elen

Nese një ditë

Mbyllur në një reKam arritur kulmin e heshtjesNuk po gjej dot orientimDhe s'di te them perse.

Edhe sot si djePo jetoj ne stinen e vjeshtesNuk po gjej dot perqendrimE sdi te them perse.

Po nese mund ti them stop vetmiseDhe te gjeja pak guximDo ta rinisja qe sotAt'film qe e lam pa perfundim.

Dhe nese do te gjej prane nje diteUne do te nis te nje tjeter stineSi te jete e vetmja klime ne shpirtin tim.

Dhe nese do të kem prane një ditëUne do jetoj te njejtin filmSi te jete e fundit enderr pa mbarim.

Mbyllur në kete dhomePo me duket vetja i çmendurMe imazhin tend ne mendjeNuk po gjej sherim.

Sot me shumë se djeNe kujtimin tone i perhumburDuke pritur doren tendeDeri ne agim.

If one day

Locked in a lieI have reached the peak of silenceI can not find orientationAnd I don't know how to explain why

And today is like yesterdayI live in autumnI can not find concentrationAnd I don't know how to explain why

And if I can tell myself to stopAnd if I can find some courageI will restart todayThat film that we left without an ending

And if I find you near one dayI will begin a different seasonHow can it stay the only climate in my soul

And if I have you near one dayI will live the same filmHow can it stay the last dream without an end

Locked in this roomBut I see myself as crazyWith you image in my headI can't find a cure

Today more than yesterdayIt haunts my memoryI wait for your handTill dawn..

Here one can find the English lyrics of the song Nese një ditë by Alban Skënderaj. Or Nese një ditë poem lyrics. Alban Skënderaj Nese një ditë text in English. Also can be known by title Nese nje dite (Alban Skenderaj) text. This page also contains a translation, and Nese nje dite meaning.