Alban Skënderaj "Nese një ditë" Слова песни

Перевод на:elen

Nese një ditë

Mbyllur në një reKam arritur kulmin e heshtjesNuk po gjej dot orientimDhe s'di te them perse.

Edhe sot si djePo jetoj ne stinen e vjeshtesNuk po gjej dot perqendrimE sdi te them perse.

Po nese mund ti them stop vetmiseDhe te gjeja pak guximDo ta rinisja qe sotAt'film qe e lam pa perfundim.

Dhe nese do te gjej prane nje diteUne do te nis te nje tjeter stineSi te jete e vetmja klime ne shpirtin tim.

Dhe nese do të kem prane një ditëUne do jetoj te njejtin filmSi te jete e fundit enderr pa mbarim.

Mbyllur në kete dhomePo me duket vetja i çmendurMe imazhin tend ne mendjeNuk po gjej sherim.

Sot me shumë se djeNe kujtimin tone i perhumburDuke pritur doren tendeDeri ne agim.

Здесь можно найти слова песни Nese një ditë Alban Skënderaj. Или текст стиха Nese një ditë. Alban Skënderaj Nese një ditë текст. Также может быть известно под названием Nese nje dite (Alban Skenderaj) текст.