Alban Skënderaj "Nese një ditë" letra

Traducción al:elen

Nese një ditë

Mbyllur në një reKam arritur kulmin e heshtjesNuk po gjej dot orientimDhe s'di te them perse.

Edhe sot si djePo jetoj ne stinen e vjeshtesNuk po gjej dot perqendrimE sdi te them perse.

Po nese mund ti them stop vetmiseDhe te gjeja pak guximDo ta rinisja qe sotAt'film qe e lam pa perfundim.

Dhe nese do te gjej prane nje diteUne do te nis te nje tjeter stineSi te jete e vetmja klime ne shpirtin tim.

Dhe nese do të kem prane një ditëUne do jetoj te njejtin filmSi te jete e fundit enderr pa mbarim.

Mbyllur në kete dhomePo me duket vetja i çmendurMe imazhin tend ne mendjeNuk po gjej sherim.

Sot me shumë se djeNe kujtimin tone i perhumburDuke pritur doren tendeDeri ne agim.

Αν μια μέρα

Κλεισμένος σε ένα σύννεφοΈχω φτάσει ο όριο της σιωπήςΔεν μπορώ να προσανατολιστώΚαι δεν ξέρω γιατί.

Και σήμερα όπως εχθέςΖω στην εποχή του φθινοπώρουΔεν μπορώ να συγκεντρωθώΚαι δεν ξέρω γιατί.

Αλλά αν μπορώ να πω τέλος στην μοναξιάΚαι να βρω λίγο θάρροςΘα το ξαν'άρχιζα από σήμεραΑυτήν την ταινία που αφήσαμε χωρίς τέλος

Και εάν σε βρω κοντά μια μέραΕγώ θα αρχίσω μια άλλη εποχήΣαν να είναι το μόνο κλίμα στην ψυχή μου

Και εάν σε έχω κοντά μια μέραΕγώ θα ζήσω την ίδια ταινίαΣαν να είναι το τελευταίο όνειρο χωρίς τέλος

Κλεισμένος σε αυτό το δωμάτιοΜου φαίνεται τρελός ο εαυτός μουΜε την εικόνα σου στο μυαλό μουΔεν βρίσκω θεραπεία

Σήμερα περισσότερο από εχθέςΣτην ανάμνηση μας χαμένοςΠεριμένοντας το χέρι σουΜέχρι την ανατολή.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Nese një ditë de Alban Skënderaj. O la letra del poema Nese një ditë. Alban Skënderaj Nese një ditë texto. También se puede conocer por título Nese nje dite (Alban Skenderaj) texto.