Alban Skënderaj "Zgjohu në ëndërr" letra

Zgjohu në ëndërr

Intro:Uoohhooo yeaahhh Uuhh..

Një skandal, ska me fjalë,Edhe sot njësoj si dje,Kujt ti vë faj, kujt ti vë faj,Kur të gjithë ketu bëjnë be...

Si pre në kthetrat e kohës,Si në fluturim kur krahë nuk ke,Ndal akrepat e orës,Lutju nje zoti që s'të njeh.

Oooo.. a jam ai që nuk kupton,Oooo..a je ti ai...Oooo..këtu me siguri diçka nuk shkon,Oooo..asnjë njeri nuk do t'ia dij.

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë,Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat,Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo,Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr.

Unë i marrë, sa i marrë,Që kërkoj dicka që s'ke,Po nuk të fal, si mund të fal,Kur e ardhmja ngeci dje.

Si pre në kthetrat e kohës,Si në fluturim kur krahë nuk ke,Ndal akrepat e orës,Lutem një zoti që s'më sheh.

Oooo.. a jam ai që nuk kupton,Oooo..a je ti ai...Oooo..këtu me siguri diçka nuk shkon,Oooo..asnjë njeri nuk do t'ia dij.

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë,Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat,Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo,Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr.

Aty ku gjete të vërtetën,Aty ku nënkuptove jetën,Ku vetëm një si ti,Rrotullohet nga fryn era,Ikën dimri vjen pranvera.Rri më mirë ti në letargji,E s'ke nevojë per energji..

Oooo.. a jam ai që nuk kupton,Oooo..a je ti ai...Oooo..këtu me siguri diçka nuk shkon,Oooo..asnjë njeri nuk do t'ia dij.

Fli ti, fli rehat, Se pas pak do bëhet natë,Fli ti, sa me gjatë, S'ka më grohtë se në krevat,Fli ti, ëndërro, Se aty ja del kushdo,Dhe vetem zgjohu në ëndërr, zgjohu në ëndërr.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Zgjohu në ëndërr de Alban Skënderaj. O la letra del poema Zgjohu në ëndërr. Alban Skënderaj Zgjohu në ëndërr texto. También se puede conocer por título Zgjohu ne enderr (Alban Skenderaj) texto.