Alban Skënderaj "Unë dhe ti" lyrics

Translation to:elenit

Unë dhe ti

Eja pranë dhe më fal nje vallëzim,t’a rikthejmë jetën pas si një film.Zemrat tona ekran,ngjyra i dhanëerrësirës.Më shtrëngo dhe njëherë si dikur,si në foton e varur mbi mur.Dashuria i jep krahë,dhe kujt nuk i kaunë dhe ti, ishim ata.

Unë dhe ti,që ndamë dhe të fundit kafshatë,duke thënë sesa jemi me fat,sa njëri - tjetrin të kemi për krahë në çdo natë.Unë dhe ti,erdhëm nga ëndrrat në jetë,duke mposhtur stuhitë dhe rrufetë,dhe mbollëm një rreze diku,të shkëlqej sot një diell i vërtetë.

Ne u nisëm me hënën e plotë,Përmbi dallgën e lotit të ftohtë.Zemrën busull në dorëdhe në kraharordashuria.Prekëm fundin dhe mbrritëm në majë,por kujtimet sëbashku i ndajmëJemi ne nga ataqë krahet i'a dhavarfëria.

Unë dhe ti,që ndamë dhe të fundit kafshatë,duke thënë sesa jemi me fat,Sa njëri - tjetrin të kemi për krahë në çdo natë.Unë dhe ti,erdhëm nga ëndrrat në jetë,duke mposhtur stuhitë dhe rrufetë,dhe mbollem një rreze diku,Të shkëlqej sot një diell i vërtetë.

Ti i dhe kuptim jetës time,ti e ktheve dhimbjën në forcë,çdo mëngjes me diellin në lindje,nuk pritëm kaq shumë nga kjo botëUnë dhe ti...

Me and You

Come closer and let me have this dance,to restore life like a movie.Our hearts like a screen,gave color to the darkness.Hug me again like before,like the picture hanging on the wall.Love gives wings,to those who have none,Me and you we were the ones.

Me and you,we shared the last bite,saying how lucky we areas long as we have each-other side by side every night.Me and You,we came from the dreams to lifebeating storms and lightning,and planted a ray somewhere,to shine a true sun today.

We started off from the full moon,Above the wave of cold tears,Heart in hand and chest like a compassLove.We touched the end and arrived to the top,but together we share memoriesWe are the ones,that poverty gave wings to.

Me and you,we shared the last bite,saying how lucky we areas long as we have each-other side by side every night.Me and You,we came from the dreams to lifebeating storms and lightning,and planted a ray somewhere,to shine a true sun today.

You gave meaning to my life,You were the one that made me strong,every morning with the sun in the eastwe didn't expect much from this life.

Here one can find the English lyrics of the song Unë dhe ti by Alban Skënderaj. Or Unë dhe ti poem lyrics. Alban Skënderaj Unë dhe ti text in English. Also can be known by title Une dhe ti (Alban Skenderaj) text. This page also contains a translation, and Une dhe ti meaning.