Alban Skënderaj "Përtej Horizontit" lyrics

Translation to:en

Përtej Horizontit

Dua te dal, dua te dal,Të flas me gotën.Dua të flas, e të bërtas,Të qesh me botën.Dhe njëherë të vetme të mos mendoj,Dhe njëherë të vetme të mos mendoj,Fjalët e tua do ti harroj,Për një herë te vetme nuk do të nguroj.

Merrma dorën,shiko, jam ende gjallë,Dhe une jetoj,Kthema kohën që Zoti me ka falë.

Kështu dhe fatin e parakalojPër ëndrrën tonë të vjeter,Kështu dhe diellin e sacrifikoj,Për një diell tjetër.Edhe detin me dallgë e sfidoj,Se i urrej zinxhirët,Kështu unë jetën e përfytyroj,I lirë ndër me te lirëtNë bote.

Dua të dal, duhet të dalNga frika ime,Dua të flas e të bërtasNëpër agime.Përtej horizontit nuk ka kufij,Përtej horizontit nuk ka kufij,Vetëm një hap po më ndan nga tiDhe përtej horizontit nuk ka më kufij.

REF. X1

Të lutem vetem thuaj që mundemDhe unë e besoj,Të lutem vetëm thuaj që mundemDhe nuk ka asgjë t'më ndaloj.

REF. X1

Beyond The Horizon

I wanna go out, I wanna go outTo talk to the glassI want to talk and screamTo laugh to the worldAnd for one time not to thinkAnd for one time not to thinkYour words I will forgetFor only one time I wan't hesitate

Get my hand, look, I'm still aliveI still liveBring back the time that God gave me

In this way I surpass my fateFor our old dreamsIn this way I sacrifice the sunFor an other sunI challenge the moody seaCause I hate the chainsThis is the way I picture lifeThe freest of the freeOf the world

I wanna go out, I wanna go outFrom my fearI want to talk and screamThrough the dawnBeyond the horizon there are no limitsBeyond the horizon there are no limitsOnly a step set us a partAnd beyond the horizon there are no more limits

REF . X1

Please just say that I canAnd I will believe itPlease just say that I canAnd there will be nothing that can stop me

REF . X1

Here one can find the English lyrics of the song Përtej Horizontit by Alban Skënderaj. Or Përtej Horizontit poem lyrics. Alban Skënderaj Përtej Horizontit text in English. Also can be known by title Pertej Horizontit (Alban Skenderaj) text. This page also contains a translation, and Pertej Horizontit meaning.