Manel "Al mar!" Songtext

Übersetzung nach:enesitpt

Al mar!

Tu i jo hem sopat en bons restaurants,tu i jo hem ballat a la llum d'un fanal,tu i jo volàvem en un Ford Fiesta groc,tu i jo hem cantat a la vora del foc,tu i jo hem buscat coses similars,tu i jo hem tingut el cap ple de pardals,tu i jo a dalt la noria,tu i jo i la nostra història,però tu i jo no ens hem banyat mai al mar,al mar, al maral mar, al maral mar, al maral mar.

Plantem les tovalloles, convido a un gelat,juguem a pala grega, esquivem passejants.A l'horitzó es divisen les velesd'uns nens que fan optimist a la cala del costat.Dormo una estona, ara que bufa la mar,així estirada se't veu espectacular:llarga i blanqueta a la sorra llegintintrigues vaticanes de final inesperat-és abusiva, tanta calor-t'incorpores i et poses bé el banyador,amb el peu calcules com està l'aiguai tot està llest per tal que entrem al mar,al mar, al maral mar, al maral mar, al maral mar.

Així doncs, si un dia véns i passes per aquí,i si, malgrat la feina, trobem un matí,no em perdonaria mai, no podria assumir,no afagar-te amb la moto i que no féssim camí,molt lluny d'aquí, a l'altra banda del món,hi ha un xiringuito amb quatre pins al fons,tu i jo asseguts a la barra d'un bar,sona bona música i som davant del mar,al mar, al maral mar, al maral mar, al maral mar.

Hier finden Sie den Text des Liedes Al mar! Song von Manel. Oder der Gedichttext Al mar!. Manel Al mar! Text. Kann auch unter dem Titel Al mar bekannt sein (Manel) Text.