Manel "L'espectre de Maria Antonieta" Songtext

Übersetzung nach:enit

L'espectre de Maria Antonieta

Clar que arriben dies on tothom li sembla imbècil i opta per callar.Clar que si es concentra pot sentir perfums exòtics recorrent-li el braç.Clar que es fa pesada amb els seus contes de carrosses que travessen prats.No goseu jutjar-la des dels vostres cossos momentàniament tan vius i sans!

Que al tombant de vespre,quan el sol se’n va,Maria Antonietasurt a investigar.I travessa el trànsiti es cola allà on volper fer por a nenesi a homes sense son.I amb altres espectreses riu dels mortalsasseguda en punxesde la catedral.

I sobrevolant París desert es diu:“Maria, ets aquí, tan llesta com et penses i no veus com els records t’estan mentint,t’estan mentint!”.I es diu:“Maria, només tu saps com vas arribar a avorrir la vida a l’interior d’aquells jardins,d’aquells jardins!”.

Hier finden Sie den Text des Liedes L'espectre de Maria Antonieta Song von Manel. Oder der Gedichttext L'espectre de Maria Antonieta. Manel L'espectre de Maria Antonieta Text. Kann auch unter dem Titel Lespectre de Maria Antonieta bekannt sein (Manel) Text.