Valeriu Sterian "Vino Doamne" paroles

Vino Doamne

Afară comunismul! (x8)

Mai bine haimana,decât călător!Mai bine huligan,decât zicător!Mai bine golan,decât optimist!Mai bine mort,decât comunist

Afară comunismul (x6)

"A fost ora 23 - Un buletin de ştiri din Bucureşti : Începută la Timişoara printr-odemonstraţie paşnică declarată sistemului,de către autorităţi şi forţele de securitate, Revoluţia Românilor s-a întins rapid înîntreaga ţară, armata a trecut în partea populaţiei pe străzile din Timişoara, Sibiu,Bucureşti, Braşov şi alte oraşe. Numărul tinerilor morţi şi răniţi în lupta pentrulibertate continuă să crească. "

REFREN

Doamne, vino Doamne,Să vezi ce-a mai rămas din oameni. (x2)

Sunt nopţi lungi şi triste.Acasă mă gândescŞi pe voi acolo vă zăresc.

Sunt nopţi pline de groazăPentru mine în război.Sunt nopţi de basm acolo la voi.Şi Doamne pentru ce?O viaţă de coşmar.Şi pentru cineSe moare în zadar?Sunt nopţi pline de groazăÎn care îmi e să ţip.Sunt nopţi de basmDe care nu mai ştim.

REFREN

Doamne, vino Doamne,Să vezi ce-a mai rămas din oameni. (x2)

De ce nu încetaţiAcest cumplit război?De ce vă gandiţiNumai la voi?Şi nici nu vă pasăDe mama care-şi plângeCopilul său ucisCe zace în bălţi de sânge.Şi nici nu vă pasăDe cei ce nu mai sunt.De cei ce vă acuzăDe acolo din mormânt.

Versuri de la: http://www.versuri.ro/

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Vino Doamne de Valeriu Sterian. Ou les paroles du poème Vino Doamne. Valeriu Sterian Vino Doamne texte.