Joan Manuel Serrat "Temps de pluja" letra

Traducción al:enes

Temps de pluja

Qualsevol dia al capvespredarrera de la finestrasents el seu alè de tardortrist i dolc es com un plorque el vent ens acostai que truca a la porta.Ell seu a taula,el sents allí, no li cal dir una paraulaper saber que ha arribat el fiel temps de pluja,temps dèstimar-se a mitja veu,de collir el que van llencar a tot arreu,es el temps de pluja.Cal tornar a buidar l'armarimentre els fulls del calendarivan caient sense fer soroll,d'oblidar la barca al moll,quan mai no s'acaba l'amor ni l'estimadaEll seu a taula,el sents allí, no li cal dir una paraulaper saber que ha arribat el fi,el temps de pluja,temps de estimar-se a mitja veu,de collir el que van llencar a tot arreu,es el temps de plujaa prop del foc,per a tots dos hi ha lloc.

Tiempos de Lluvia

Cualquier día al atardecerDetrás de la ventanaSientes su aliento de otoñoTriste y dulce, es cómo un llantoQue el viento nos acercaY que suena a la puertaSe asienta a la mesaLo sientes allí, no hace falta que diga una palabraPara saber que ha llegado el finEl Tiempo de LluviaTiempo de amar a media vozDe recoger lo que han lanzado por todas partesEs el tiempo de lluviaHace falta volver a vaciar el armarioMientras las hojas del calendarioVan cayendo sin hacer ruidoDe olvidar la barca al muelleCuando nunca se acaba el amor ni la amadaSe asienta a la mesaLo sientes allí, no hace falta que diga una palabraPara saber que ha llegado el finEl Tiempo de LluviaTiempo de amar a media vozDe recoger lo que han lanzado por todas partesEs el tiempo de lluviaCerca del fuegoHay lugar para todos los dos

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Temps de pluja de Joan Manuel Serrat. O la letra del poema Temps de pluja. Joan Manuel Serrat Temps de pluja texto en español. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Temps de pluja. Que significa Temps de pluja.