Joan Manuel Serrat "Fins que cal dir-se adéu" letra

Traducción al:es

Fins que cal dir-se adéu

Es varen dir:"Cal guanyar temps als somnis,cal anar molt més enllà de les paraules.Ser tal com somde soca-rel.Cremar les naus,navegar a pèla cavall de la cresta de l'onada.

Amor valent per tu,per guanyar terreny a la vidai contemplar-lacompartint-la.Fins que cal dir-se adéu.

L'un dins l'altrei cadascú al seu lloc.Pensar en veu altai tastar-ho tot."

I ho varen fer...guanyant-li temps als somnisi compromesos, només, en les coincidènciesi la mútua complicitat.Eren llavor d'eternitatcompartint les joguines i les vivències.

Amor valent per tu...Va cap on va i dura el que dura.No hi vol margesni mesures.Fins que cal dir-se adéu.

L'un dins l'altrei cadascú al seu lloc.Pensar en veu altai tastar-ho tot.

Fins a la fical guanyar temps als somnis.Cal anar molt més enllà de les paraules,ser tal com som i dir-nos adéusi el cada dia ha fet lo seui ens ha canviat a les coses i a nosaltres.

Amor valent per tu,per guanyar terreny a la vidai esgotar-lai exhaurir-la.Fins que cal dir-se adéu.

Hasta que hay que decirse adiós

Se dijeron:"Hay que ganar tiempo a los sueñoshay que ir mucho más allá de las palabras.Ser tal como somos,de raíz.Quemar las naves,navegar a peloa caballo sobre la cresta de la ola.

Amor valiente por tipara ganar terreno a la viday contemplarlacompartiéndola.Hasta que hay que decirse adiós.

Uno dentro del otroy cada uno en su sitio.Pensar en voz altay probrarlo todo."

Y lo hicieronganándole tiempo a los sueñosy comprometidos, sólo, en las coincidenciasy la mutua complicidad.Eran semilla de eternidadcompartiendo los juguetes y las vivencias.

Amor valiente por ti...Va hacia donde va y dura lo que dura.No quiere márgenesni mesuras.Hasta que hay que decirse adiós.

Uno dentro del otroy cada uno en su sitio.Pensar en voz altay probrarlo todo

Hasta el finalhay que ganar tiempo a los sueños.Hay que ir mucho más allá de las palabras.ser tal como somos y decirnos adióssi el cada día ha hecho lo suyoy nos ha cambiado las cosas y a nosotros.

Amor valiente por tipara ganar terreno a la viday agotarlay gastarla.Hasta que hay que decirse adiós.

Aquí se puede encontrar la letra español de la canción Fins que cal dir-se adéu de Joan Manuel Serrat. O la letra del poema Fins que cal dir-se adéu. Joan Manuel Serrat Fins que cal dir-se adéu texto en español. También se puede conocer por título Fins que cal dir-se adeu (Joan Manuel Serrat) texto. Esta página también contiene una traducción, y qué quiere decir Fins que cal dir-se adeu. Que significa Fins que cal dir-se adeu.