Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Meda "La ilahe il All-llah" lyrics

Translation to: DE

U zgjova sot prapë u zgjova
Me emrin tënd ditën fillova
O Zot i tokës dhe i qiellit
Me zemër thashë faleminderit!

U nisa në rrugët e jetës
U ndan genjeshtrat prej t'vërtetës
U luta për paqe në botë
Buza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj syrin e harroj dhe lotin
Kush se njohu veten se njohu as Zotin
Kush atij i lutet ja fal çdo gjynah
Thuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

U nisa në rrugët e jetës
U ndan genjeshtrat prej t'vërtetës
U luta për paqe në botë
Buza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj syrin e harroj dhe lotin
Kush se njohu veten se njohu as Zotin
Kush atij i lutet ja fal çdo gjynah
Thuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

Sa zemra bashkohen e sa zemra ndahen
Sa lot pikojnë sot nesër do të thahen
Sa herë pyeta shpirtin tjetër fjal nuk tha
La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut)