Meda "La ilahe il All-llah" paroles

La ilahe il All-llah

U zgjova sot prapë u zgjovaMe emrin tënd ditën fillovaO Zot i tokës dhe i qiellitMe zemër thashë faleminderit!

U nisa në rrugët e jetësU ndan genjeshtrat prej t'vërtetësU luta për paqe në botëBuza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj syrin e harroj dhe lotinKush se njohu veten se njohu as ZotinKush atij i lutet ja fal çdo gjynahThuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

U nisa në rrugët e jetësU ndan genjeshtrat prej t'vërtetësU luta për paqe në botëBuza m'qeshi syri m'pikoj lot (2X)

Kush e harroj syrin e harroj dhe lotinKush se njohu veten se njohu as ZotinKush atij i lutet ja fal çdo gjynahThuj një herë me zemër La ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut) (REF: 2X)

Sa zemra bashkohen e sa zemra ndahenSa lot pikojnë sot nesër do të thahenSa herë pyeta shpirtin tjetër fjal nuk thaLa ilahe ilAll-llah (Nuk ka Zot tjetër përveç All-llahut)

Ici on peut trouver les paroles de la chanson La ilahe il All-llah de Meda. Ou les paroles du poème La ilahe il All-llah. Meda La ilahe il All-llah texte.