Sofi Marinova "Iskam da obicham(Искам да обичам)" paroles

Traduction vers:enrorusrtr

Iskam da obicham(Искам да обичам)

Какъв скъперник си към мен, животе!На другите показа любовта какво е;Само на мене ти не даде да опитам.Не съм ли аз достойна някой да обичам?

Пр.:Дай ми, животе, да плача за някого!Нека е грешен, нека е всякакъв!Някой и мене "любов" да нарича,Някой и мене веднъж да обича!Дай ми, животе, да страдам за някого,Нека е грешен, нека е всякакъв!Виж ме, от болка на пода се свличам!Дай ми до лудост, дай да обичам!

Защо скъперница си ти, любов, за мене?Негодна ли съм за обичане родена?Едно сърце за мен накарай да прескачаИ мен накрая някой да обича!

Пр.: 2xДай ми, животе, да плача за някого!Нека е грешен, нека е всякакъв!Някой и мене "любов" да нарича,Някой и мене веднъж да обича!Дай ми, животе, да страдам за някого,Нека е грешен, нека е всякакъв!Виж ме, от болка на пода се свличам!Дай ми до лудост, дай да обичам!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Iskam da obicham(Искам да обичам) de Sofi Marinova. Ou les paroles du poème Iskam da obicham(Искам да обичам). Sofi Marinova Iskam da obicham(Искам да обичам) texte. Peut également être connu par son titre Iskam da obichamIskam da obicham (Sofi Marinova) texte.