Ukrainian Folk "Йшли ми до бою" letra

Traducción al:en

Йшли ми до бою

Йшли ми до бою темними лісами,Ішли визволяти рідний край.Вкраїнське військо Степана БандериЗа наш український звичай. Гей, гей.Вкраїнське військо Степана БандериЗа наш український звичай.

Нас різали, стріляли, били, катувалиЧeрвоні кати, мoскалі.Ми стерегли державу від клятої навали,І гнали з української землі. Гей, гей.Ми стерегли державу від клятої навали,І гнали з української землі.

Була Україна в сльозах і руїнах,Тужила за синами вона.Але ще не вмерла, не впала на коліна,Прекрасна наша рідна сторона. Гей, гей.Але ще не вмерла, не впала на коліна,Прекрасна наша рідна сторона.

В далекім Сибіру вмирали герої,Віддати життя їм довелось.На нашому стязі священні два кольори,То колір неба й золото колоссь. Гей, гей.На нашому стязі священні два кольори,То колір неба й золото колось.То колір неба й золото колось...

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Йшли ми до бою de Ukrainian Folk. O la letra del poema Йшли ми до бою. Ukrainian Folk Йшли ми до бою texto. También se puede conocer por título JJshli mi do boyu (Ukrainian Folk) texto.