Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Ermal Fejzullahu "Një buzëqeshje" lyrics

Prapë këtë natë në mendjen të kam
yjet dhe hëna bashkë me mua janë
prapë gjumi nuk më merr
këtë ndjejnë se kisha asnjëherë

Të dëshiroj të t'kem pranë
duart ti prek e t'ledhatoj
përqafoj e shtrëngoj
vërtet kjo shprese më mban
sa të dua të tregoj

Një buzëqeshje do ta gjej
tek unë apo tek ti
një shikim do ta rrëmbej
në zemër, në thellësi
ti qesh kur të shikoj
t'afrohem unë provoj
syri yt sikur më flet
një fshehtësi duhet ta ketë (2x)

Kjo natë, e bukur dhe e qetë
brenda në mua po lulëzon
t'lutem rri dhe mos ik
e ëmbël ëndrra do të jetë
kur ti në krahun tim pushon

Një buzëqeshje do ta gjej
tek unë apo tek ti
një shikim do ta rrëmbej
në zemër, në thellësi
ti qesh kur të shikoj
t'afrohem unë provoj
syri yt sikur më flet
një fshehtësi duhet ta ketë (4x)