Ermal Fejzullahu "Prit Edhe Pak" lyrics

Translation to: IT

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
Qohu sërisht të tkem... wake up so you can continue to be mine,
mbaj dorën tënde akull
te rri dhe ti jo mos ik
Zoti më sheh jan lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë. save a light, save a life

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
Dëgjo veq një fjal...