Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Ermal Fejzullahu "Ajo" lyrics

Translation to: EN BG DE TR

I thuaj asaj më mungon, e pi që të harroj
Dhe kur dehem prapë më vjen ajo që dhimbjen ma shkatërroj

Vllau im as un nuk jam rehat edhe pse më sheh të lumtur
Vujtjen tënde shumë mirë e kuptoj ajo me ka bër mua të humbur

Po e shtrojmë e po pijm sonte, veç per qefin ton
Thonë e mira do të vij edhe pse shumë vonë

Sa lot kam derdhur nisja këngës
Le ta dëgjoj kudo që t'jetë
Ndoshta ato vargje do ta bindin
Se mka vra e mka lenë vet

Ajo nuk më do më ka braktis e shumë më lëndoj
Ishte natë kur më tha shko, më harro, mes nesh çdo gjë mbaroj

Vllau im as un nuk jam rehat edhe pse më sheh të lumtur
Vujtjen tënde shumë mirë e kuptoj e ajo ka bër të humbur

Po e shtrojmë e po pijm sonte, veç per qefin ton
Thonë e mira do të vij edhe pse shumë vonë

Sa lot kam derdhur nisja këngës
Le ta dëgjoj kudo që t'jetë
Ndoshta këto vargje do ta bindin
Se mka vra e mka lenë vet

Tell her , i miss her , and im drinking to forget about her
and when summer comes again, the one who brought so much pain to me

brother i am not fine either
even though to you i seem happy
i understand your suffering
she has made me so confused/lost

lets sit and drink tonight together just for our own pleasure

they say good things come even though sometimes Too late

ohh how many tears i have cried, lets sing so wherever she is in the world she will hear .. and these lyrics will convince her that she killed me, she left me

she doesnt love me , she abandoned me , and hurt me so much , it was night she told me go , forget about me , its over between us

brother im not fine either
even though i seem happy to you
i understand your suffering
she has made me so confused/lost

....