Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Ermal Fejzullahu "Prit Edhe Pak" paroles

Traduction vers: IT

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
Qohu sërisht të tkem... wake up so you can continue to be mine,
mbaj dorën tënde akull
te rri dhe ti jo mos ik
Zoti më sheh jan lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë. save a light, save a life

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
Dëgjo veq një fjal...