Tomáš Klus "Přeju Ti" Songtext

Übersetzung nach:en

Přeju Ti

Cokoliv si přeješ, napiš na papír,ať už je to auto, zdraví nebo mír.Nos pak všude s sebou tohle své přánía každý večer si ho přečti před spaním.

Taky jedno napiš, co přeješ druhýma vymaluj ho všemi barvami duhy.Tímhle, koho potkáš, obdaruj s úsměvema ty, komu je dáno, si ho s důvěrou vem.

Zpívám, že věřím, že přání oběsplní se jistě, pakliženezbloudí lidé na cestě k sobě,jen jedna, ta společná všem, vede do stavu beztíže.Jen jedna, ta společná všem, vede do stavu beztíže.

Říkají: "Jen blázni takhle přemýšlí",říkají to všem, co ještě nevyšli.Říkají to proto, že když nás půjde moc, ti co takhle mluví, přijdou o svou moc.

Služebníci strachu otroky držívždycky jednou nohou nad hlubokou strží,aby nám ta závrať hlavu popletlaa my kráčeli do tmy, zády od světla.

Zpívám, že věřím, že naše přánísplní se všechna do jednoho.Jen přejme druhým, co přejem si sami,pak sejdem se na jedné cestě, každý na svých nohou.Pak sejdem se na jedné cestě, každý na svých nohou.

Hier finden Sie den Text des Liedes Přeju Ti Song von Tomáš Klus. Oder der Gedichttext Přeju Ti. Tomáš Klus Přeju Ti Text.