Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Poni "Me Dhe Emrin Nene" Liedtext

Zot o zot te qofsha fale!
Me dhe me te mirin djale!
Nate e dite ne krahe e mbaj !
Do tja mar o nusen me paje!

REF
Se ti je drite e shtepise ,
Ti je vule e dashurise ,
Pa gjume me ke lene ,
Me dhe emrin nene!

Strofa II
Cdo shtepi le te gezoje,
Me femije te mbreteroje dhe kur ka buke e kripe,
Ne shtepi femijet bejne drite!

REF
Se ti je drite e shtepise ,
Ti je vule e dashurise ,
Pa gjume me ke lene ,
Me dhe emrin nene!

Strofa III
Per ju shoqe per ju bija!
Nje urim e kam nga zemra
Te gjitha u trashegofshi ,
Te gjitha u befshi nena!!