Poni "Cokollata" Liedtext

Übersetzung nach: EN

Çokollata,zemër të kam sjellë
Çokollata,të ëmbla me lajthi
Se të dua dhe ti mirë ta dish
Se të dua,zemër vetëm ty

Well,that girl she on top,on top ruled the world
She really,really got me confusing
While moving down down so cute

Oh la la,thinking of the things we do
Me more than you again
So she got me saying
Don-don digi digi don don digi digi don don,oh life
Don-don digi digi don don digi digi don don,you're mine
This girl is looking fine

Chocolate, I brought you love
Chocolate, sweet with hazelnuts
'Cause I love you and you better know
'Cause I love you, love only you

Well, that girl she on top, on top ruled the world
She really, really got me confusing
While moving down down so cute

Oh la la, thinking of the things we do
Me more than you again
So she got me saying
Don-don digi digi don don digi digi don don, oh life
Don-don digi digi don don digi digi don don, you're mine
This girl is looking fine