Terroristic russia is bombing Ukraine now.
Please, go and ask your governments to stop them.
Ask to switch them off SWIFT, payments, exports, EVERYTHING!
Help Ukraine financially:
Bank of Ukraine

Poni "Vaj Medet" Liedtext

Ohohohoooo...O
Nene pse ke dal ne shkall
cilin po vajton me ligje
per ke e ke nisur vajn emigrante
ooo zemra imee oohoho(2x)

Kete emer kush e vuri
emer ty ta kish ven nena
ajo qan sa qahet guri
e di qet zemren nga brenda(2X)

Vaj medet oo Vaj medet
per shtepit qe mbeten shkret(2x)

Biro me ike ne fertun
dhe kur tuna te rembeu
e kur nena ktheuu ngjume
zeri i saj te thoshte ktheuu

Ndoshta kthehem ne pranvere oo ju oo malet me bor
po ju le nje amanet
ja qoni nenes ne Vlor