Poni "O Bilbil I Malit" Liedtext

o bilbil i ,kenges hajde more djalo se do kendoj edhe ti do vallxosh hajt hajt mos ki dert se kur te vi vjen a pet shko shko kurr mos u kthe
Ref
une jam vajz lozemjare e dua te kendoj dhe te vallzoj nje bilbil i kenges oo hajdeee, mos vrapo po nxitoo edhe shko
ref.....DJ ruku