Desi Slava "Ne vyarvam (Не вярвам)" Songtext

Übersetzung nach:enru

Ne vyarvam (Не вярвам)

Всички въпроси водят ме все към теб.Спомените вятърът носи,Но се превръщат в лед.Как без теб сега да живея?Как да се смея аз?Кой ще стопли мойта постеляС устни от жар и страст?

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза.

Как да повярвам, че ме предаде ти?Бях готова с тебе да страдам,За да не те боли.В една лъжа се препъна,Счупи се любовтаИ за миг света се превърнаВ тъжна горчива сълза.

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза. (х2)

Дори да ме боли....В горчива сълза...Дори да ме боли....В горчива сълза...

Hier finden Sie den Text des Liedes Ne vyarvam (Не вярвам) Song von Desi Slava. Oder der Gedichttext Ne vyarvam (Не вярвам). Desi Slava Ne vyarvam (Не вярвам) Text. Kann auch unter dem Titel Ne vyarvam Ne vyarvam bekannt sein (Desi Slava) Text.