Desi Slava "Ne vyarvam (Не вярвам)" testo

Traduzione in:enru

Ne vyarvam (Не вярвам)

Всички въпроси водят ме все към теб.Спомените вятърът носи,Но се превръщат в лед.Как без теб сега да живея?Как да се смея аз?Кой ще стопли мойта постеляС устни от жар и страст?

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза.

Как да повярвам, че ме предаде ти?Бях готова с тебе да страдам,За да не те боли.В една лъжа се препъна,Счупи се любовтаИ за миг света се превърнаВ тъжна горчива сълза.

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза. (х2)

Дори да ме боли....В горчива сълза...Дори да ме боли....В горчива сълза...

Qui è possibile trovare il testo della canzone Ne vyarvam (Не вярвам) di Desi Slava. O il testo della poesie Ne vyarvam (Не вярвам). Desi Slava Ne vyarvam (Не вярвам) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Ne vyarvam Ne vyarvam (Desi Slava) testo.