Desi Slava "Ne vyarvam (Не вярвам)" lyrics

Translation to:enru

Ne vyarvam (Не вярвам)

Всички въпроси водят ме все към теб.Спомените вятърът носи,Но се превръщат в лед.Как без теб сега да живея?Как да се смея аз?Кой ще стопли мойта постеляС устни от жар и страст?

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза.

Как да повярвам, че ме предаде ти?Бях готова с тебе да страдам,За да не те боли.В една лъжа се препъна,Счупи се любовтаИ за миг света се превърнаВ тъжна горчива сълза.

Припев:Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав прах от пепелта.Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,дори да ме боли.Не, не вярвам, че превърна се любовтав горчива сълза. (х2)

Дори да ме боли....В горчива сълза...Дори да ме боли....В горчива сълза...

Butter teardrop

all the questions r leading me again to uthe wind is carrying the memoriesbut they turn into icehow to live without U nowhow to laughtwho'll warm up my bedwith lips of embers and passion

no,I don't believe U r a mistake in my lifeeven if it hurts meno,I don't believe that the love turned ininto a dust from the ashНе, не вярвам, че превърна се любовтаinto a bitter drop

how can I believe that U betrated meI was ready to suffer with uso U won't feel painit triped up into a liethe love broke downand for a moment the world turnedinto a sad bitter drop

even if it hurts meinto a bitter dropeven if it hurts me

Here one can find the English lyrics of the song Ne vyarvam (Не вярвам) by Desi Slava. Or Ne vyarvam (Не вярвам) poem lyrics. Desi Slava Ne vyarvam (Не вярвам) text in English. Also can be known by title Ne vyarvam Ne vyarvam (Desi Slava) text. This page also contains a translation, and Ne vyarvam Ne vyarvam meaning.