Desi Slava "Ne Izdyrzham (Не издържам)" Songtext

Übersetzung nach:en

Ne Izdyrzham (Не издържам)

Липсваш ми болезнено -но не е достатъчно да зная, че и с тебе е така!Искам да не ти звъня като луда през нощта -да се върнеш и да ти се издължа!

Припев:Не издържам, нямам сили да мълча!Искам те сега, трябваш ми сега, полудявам от самота!Не издържам, не разбираш ли това?! Чуй ме, моля те!Не мога повече и минута без любовта, не издържам!

Свита в ъгъла стоя и не намирам край,за който да се хвана аз сега!Искам да не ти звъня, но ръката ми самапак набира номера на любовта!

Припев: (х2)Не издържам, нямам сили да мълча!Искам те сега, трябваш ми сега, полудявам от самота!Не издържам, не разбираш ли това?! Чуй ме, моля те!Не мога повече и минута без любовта, не издържам!

Не, не, не, не, не, нямам сили да мълча!Искам те сега, трябваш ми сега, полудявам от самота!Не издържам, не разбираш ли това?! Чуй ме, моля те!Не мога повече и минута без любовта, не издържам!

Hier finden Sie den Text des Liedes Ne Izdyrzham (Не издържам) Song von Desi Slava. Oder der Gedichttext Ne Izdyrzham (Не издържам). Desi Slava Ne Izdyrzham (Не издържам) Text. Kann auch unter dem Titel Ne Izdyrzham Ne izdrzham bekannt sein (Desi Slava) Text.