Lax’n’busto "No és massa tard" Слова песни

Перевод на:enesitlvpl

No és massa tard

Cansat, cansat de fer-me mal,de viure en un engany,cansat de mi,que no sé allibera’m,fugir d´aquest desigque sé que no és per a mi, però no puc evitar.

Cansat d´aquesta soledat,d´haver-me enamoratdel pas del temps,que fa caure en l´oblitallò que va ser etern.Cansat de veure-ho clar, però no saber escapar.

No és massa tard per tot allò que és importantEstic tan cansat …però he de tornar a començar.

I quan s´aturarà aquest malque crema i crema tant?Evaporat,que no deixi recordd´aquells moments tan bons.Cansat que d´aquells núvols només quedi fum.

No és massa tard per tot allò que és important(per a mi, com ser feliç).Estic tan cansat …però he de tornar a començar.

Només vull oblidar i trencar, no recordar maimés per viure en pau.Cansat d´haver callat, d´estar emprenyat, deser fugaç, de ser real…, perquèno puc existir així.No puc, no és per a mi, tan humà, despullat,que no puc existir, no vull pas fer-ho així.Cansat d´haver somiat…

I quan podré somriure?Quan tornaré a viure?Quin va ser el pecatper sentir aquest desigque no té cap sentit,per viure sense viure tanta soledat?

Здесь можно найти слова песни No és massa tard Lax’n’busto. Или текст стиха No és massa tard. Lax’n’busto No és massa tard текст. Также может быть известно под названием No es massa tard (Laxnbusto) текст.