Pau Riba "licors" Слова песни

licors

just per allà on la gent del portfan fraus, trafiques i conxorxesun xicot de robes pobresobservava abstretun punt concret del cel.

on, de cara nova i neta,ell hi veia una pessetabrillant com una bombetamarca zeta (o phillips)de vint-i-cinc vats

veia el cel de color mentaveia uns núvols de grosellaveia ocells color chartreuse groci veia un martot de colorparfait amour.

just davant d'ell, palplantada,una dona malcaradase'l mirava, cara a cara,des de feia potser cinco deu minuts

"i què tinc micos a la cara?"va dir el noi, plantant-li cara"iuix, mussol, si en tens, de cara!"feu la dona, grassa, amb aire amenaçant.

"i jo als marrecs que em planten carasempre els hi he girat la cara!"intervingué, donant la cara,un senyor amb un trajo crema de cacau.

poc després, quatre o cinc cares,dotze, quinze, trenta cares,se'l miraven a la caraper saber, si sí o si no, estava drogat.

i varen cridar un guàrdia urbanoi els dos verds d'una barraca,feren venir un blau que passava,per que anés a buscar els grisosen un salt.xi-pa-xi-pam!

i els grisos ..."A VER, QUÉ PASA!?!"d'un cop d'ull se'n feren càrreci amb poc temps i una ambulànciael varen fotre dins del llitd'un hospital.

veié metges color paloinfermeres curaçãosals d'anís i aigua del Carmepis i aromes i orinals de Montserrat.

veié anàlisis de kummelinfeccions com de chartreuse verdcrema de bananaCalisay i estomacal.

varen buscar-li ... marihuaaaanai varen buscar-li grifa o hashishi varen buscar-li àcid lisèrgici heroïïïïïïïïïïïïïïïïna!i coca-ïna!i mescalina!i morfiiiiiiiinaaaaaai aaaaaaaaaaaaaaamfeeeeeeeeeetaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaa.

i varen buscar-li vaselinai també varen buscar-lisi se li escapava la oriiiiiiiiiiinai brillantina(... und das Schiff mit acht SegelNund mit fünfzig Kanonen ...)o... kiff!

l'endemà ja el varen fer forai no li varen trobar cap drogali varen fer interrogatorisperò el xicot els va respondreinnocentment.

i l'informe que donarentots els que l'analitzarenfou de que sols li trobaren- què? què?un petit excés de copes de licor.

i en ser fora, ell mirà el cel inomés hi veié deu cèntimsfoscos, bruts, plens de misterii decebut se'n anà a buscaralgún bar oberti decebut se'n va anar a buscar

algun bar obert.

és el que passaper mamar massapren xocolatai deixa el licor.

és el que passaque no t'enterespren xocolataque és el millor.

és el que passaper mamar massapren xocolatai deixa el licor.

Здесь можно найти слова песни licors Pau Riba. Или текст стиха licors. Pau Riba licors текст.