Pau Riba "ja s'ha mort la besàvia" Слова песни

ja s'ha mort la besàvia

Pel racó de l'hora baixaal seu cor es pongué el solels seus ulls ja no respireni els seus llavis s'han glaçat.Erta i blanca com un ciritot cremant els seus cabellss'allunyà com les gavinesquan pujava dalt del cel.De tant en tant es giravafent-me adéu amb una màamb les flors de la mirada ila cançó dels seus ulls morts.Ahir es va morir la besàvial'àvia també s'ha de morirla mort de la mare es preparai tu, more't pels teus fills!

La besàvia ja era mortajo vaig veure el cos mort nuentre els seus pits sense vidala petjada d'una creu.La besàvia morí blancasa pell blanca ignora el solblanca d'ànima covardasempre ha ignorat els colors.Al racó de la besàviaara hi tinc un tros de mónque no sabia on posar-loara el món s'ha fet més gros.Ahir es va morir la besàvial'àvia també s'ha de morirla mort de la mare es preparai tu, more't pels teus fills!

Que jo també em faré pareque jo també faré fillstu pariràs nois i noiesque voldran veure'ns morir.Jo tinc la besàvia mortal'àvia ja s'està acabantla mare ja ha fet sa feinaara tu i jo hem despertat.Jo estimava la besàviala seva mort m'ha entristittrist de tan content que estavajo esperava que es morís.Ahir es va morir la besàvial'àvia també s'ha de morirla mort de la mare es preparai tu, more't pels teus fills!

Здесь можно найти слова песни ja s'ha mort la besàvia Pau Riba. Или текст стиха ja s'ha mort la besàvia. Pau Riba ja s'ha mort la besàvia текст. Также может быть известно под названием ja sha mort la besavia (Pau Riba) текст.