Pau Riba "el gessamí" Слова песни

el gessamí

utjat Caïm d'abismal procedènciamal condemnat com a germen rebelel gessamí fou proscrit de la terra ifou rebutjat com a fill i defès( com qui no diu res!)

exiliat a la clara intempèrieno es féu vençut ni acceptà aquella creuans fou empès a enlairar sa desferrafins que la viu protegida del cel(ja mort el recel entre Caïm i Abel)

a certa alçària fundà nova pàtriamercè dels aires sentí noves veusi el sol, galant, fecundà filles sevesi tingué nétes com trossos d'estel(ulls del cel, ulls del cel)

per escanyar-los la set i la ganaféu munyir nèctar i essències d'arreli en celebrar tan il·lustre arribadaféu fer minúsculs vestits de bateig(jo no ho crec si no ho veig):

làcties faldilles i calces de natacos de mantega i brossetes de telguants de mató i peücs de qualladaper protegir-les dels vents i del fred(que qui va nuet té entrebancs a pleret!)

i en ser besavi de tal descendènciasuant perfums donà gràcies al celsense rancor deixà caure en silencifeixugues llàgrimes d'aigua de mel(que collí Sant Miquel)

Здесь можно найти слова песни el gessamí Pau Riba. Или текст стиха el gessamí. Pau Riba el gessamí текст. Также может быть известно под названием el gessami (Pau Riba) текст.