Croatian Folk "Vu plavem trnaci" paroles

Traduction vers:hrru

Vu plavem trnaci

Vu plavem trnaci mi hiža stoji,od zelenih veja je videti ni,bogica je z dreva, ne vufa se revapokazat pred ludmi, kak da se boji.Vre slaba je stara prek stotinu let,od njezine brajde posušil se cvetod blata je zbita i škopom pokrita,ne moreš prav znati jel hiža ili klet.Nju muški su žuli prinesli na svetza onda dok zagorec bil je još kmetal bila je bela i zmirom vesela,a danas od tuge se hoče podret....

I vnogi se lajtič vu njoj je ispil,plebanuš, vučitelj tu vinček je pilz gosponom pogaču i orehovnjačuje mužek rad drobil i srečen je bil.Pod malim obločekom fantič je stal,prelubleno dekle potiho je zval,i vnogi je pušlec zamenil za kušlec,a morti je fantič v komori i spal.V toj hiži se rodil je mnogi vojaki vsaki je sledni bil pravi junak.Za tujca vojeval i krv je prolevalza falu su rekli mu: da je bedak.

A hižica tiha ščekuje on časkad jenkrat i zagorcu došel bu spasna oko je tiha, al vetar zmir njihavu vejah šumečih starinski jen glasem zagorcu samo je zagorje raj,nigdar nebu zabil govoriti: kajdo krv je proleval, on zmir je popevalše enkrat bi rad videl zagorski krajpretpel je muke črez jezero let,al zopet bu brajda potirala cvet.Iz našega gorja vre javla se zorjavesela i srečna bu hiža i klet.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Vu plavem trnaci de Croatian Folk. Ou les paroles du poème Vu plavem trnaci. Croatian Folk Vu plavem trnaci texte.