Skryabin "Місця Щасливих Людей" paroles

Traduction vers:en

Місця Щасливих Людей

Можливо, треба було жити, як всі,А я хотів інакшим бути завжди -Так скучно плисти по течії з ними...Можливо, я не дав тобі теплотуІ ти не знаєш погляд через фату. -Логічно. Як можна було з тим жити?

А пам'ятаєшМетро нічного БерлінаІ наші тіні на стінах -Місця щасливих людей?А пам'ятаєшБалкон під небом МадрідаІ на трибунах КорідиМісця щасливих людей?..

Тягуча павутина зйомних квартирІ дві душі пробиті сотнями дір,Так страшно, коли не знаєш, що завтра...Тепер я оглядаю знаки, часиІ знаю ціну світлої полоси -Не варто шукати винних крім себе...

А пам'ятаєшСтрашенний шторм на Мальдівах,На фотках ніс обгорілий,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшСтарий кабак на Бродвеї,Цибуля, сир і печеня,Місця щасливих людей?..

Я на перед ніколи не вивчаю маршрут,Мені не важливо, тільки б ти була тут,Всерівно куди нас понесе вітер...В житті не важливий сигнал GPS,Якщо не один ти рюкзак свій несеш,То знайдеш для себе десь таки місце.

А пам'ятаєшВелосипеди в Парижі,І в Закопаному лижі,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшНаш Новий Рік в електричціІ Лондон, як на відкритці,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшХолодне пиво СтокгольмаІ знову ми було двоє,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєш,Як я втікав з інститута,Щоби з тобою побутиІ до сих пір я тут є!..А пам'ятаєш?..

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Місця Щасливих Людей de Skryabin. Ou les paroles du poème Місця Щасливих Людей. Skryabin Місця Щасливих Людей texte. Peut également être connu par son titre Miscya SHHaslivikh Lyudejj (Skryabin) texte.