Skryabin "Місця Щасливих Людей" letra

Traducción al:en

Місця Щасливих Людей

Можливо, треба було жити, як всі,А я хотів інакшим бути завжди -Так скучно плисти по течії з ними...Можливо, я не дав тобі теплотуІ ти не знаєш погляд через фату. -Логічно. Як можна було з тим жити?

А пам'ятаєшМетро нічного БерлінаІ наші тіні на стінах -Місця щасливих людей?А пам'ятаєшБалкон під небом МадрідаІ на трибунах КорідиМісця щасливих людей?..

Тягуча павутина зйомних квартирІ дві душі пробиті сотнями дір,Так страшно, коли не знаєш, що завтра...Тепер я оглядаю знаки, часиІ знаю ціну світлої полоси -Не варто шукати винних крім себе...

А пам'ятаєшСтрашенний шторм на Мальдівах,На фотках ніс обгорілий,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшСтарий кабак на Бродвеї,Цибуля, сир і печеня,Місця щасливих людей?..

Я на перед ніколи не вивчаю маршрут,Мені не важливо, тільки б ти була тут,Всерівно куди нас понесе вітер...В житті не важливий сигнал GPS,Якщо не один ти рюкзак свій несеш,То знайдеш для себе десь таки місце.

А пам'ятаєшВелосипеди в Парижі,І в Закопаному лижі,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшНаш Новий Рік в електричціІ Лондон, як на відкритці,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєшХолодне пиво СтокгольмаІ знову ми було двоє,Місця щасливих людей?..А пам'ятаєш,Як я втікав з інститута,Щоби з тобою побутиІ до сих пір я тут є!..А пам'ятаєш?..

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Місця Щасливих Людей de Skryabin. O la letra del poema Місця Щасливих Людей. Skryabin Місця Щасливих Людей texto. También se puede conocer por título Miscya SHHaslivikh Lyudejj (Skryabin) texto.