Master Tempo "Λένε για Μένα ( Lene gia mena )" paroles

Traduction vers:en

Λένε για Μένα ( Lene gia mena )

όλα τα χρόνια μα η ίδια ιστορία να μοιάζω με αποκληρονα μοιάζω με παρία στης γειτονιές να με δείχνουν κοπελιέςνα λένε η μια στην άλλη πόσο είναι τυχερέςπου δε με γνώρισαν η που με χώρισανπου φύγαν γρήγορα και εντύπωση δεν γνώρισανμηδαμινό το αντίκτυπο μου στη ζωή τουςμηδενικό και εγώ μροστα στην υπάρξει τους

Λένε για μένα οι όμορφες που ζήσαμε μαζίπως είμαι ένα αδιόρθωτο ρεμάλι τελειωμένοπως μια κατάρα έχω βαριά και μέσα μου θα ζεινα με κρατάει στην μοναξιά σκληρά φυλακισμένο.

Λένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μένα

είναι στιγμές που τα μάτια μου δακρύζουντα χρόνια που περνάνε τα όνειρα μου ξεκληρίζουνσαθρά θεμέλια της μοίρας μου στηρίζουνκαι έρωτες εφήμερα βραδιά μου γεμίζουνψάχνω τον τρόπο τη μοίρα μου να αλαξωνα σπάσω και να φτάξω το παρελθόν να κάψωΟ κοσμος ομως εχει χασει την ουσιαΛενε για μενα και δε δινω σημασια

Τα ρούχα μου μυρίζανε καπνούς και αλκοόλγυναίκες που χανόντουσαν μεσα σ’ ένα τσιγάροστη σκέψη μου τις έπαιρνα και πλήρωνα γι’ αυτόλένε για μένα οι όμορφες δεν ξέρω που τραβάω.

Λένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μένα

όλα τα χρόνια μα η ίδια ιστορίαΛενε για μενα και δε δινω σημασια

όλα τα χρόνια μα η ίδια ιστορία

Λένε για μένα

Λενε για μενα και δε δινω σημασια

Λένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μέναΛένε για μένα

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Λένε για Μένα ( Lene gia mena ) de Master Tempo. Ou les paroles du poème Λένε για Μένα ( Lene gia mena ). Master Tempo Λένε για Μένα ( Lene gia mena ) texte. Peut également être connu par son titre Lene gia Mena Lene gia mena (Master Tempo) texte.