Konstantinos Galanos "Edo Tha Koimitho (Eδώ θα κοιμηθώ)" paroles

Traduction vers:bgenroru

Edo Tha Koimitho (Eδώ θα κοιμηθώ)

Eδω θα κοιμηθώ, έξω απ' το σπίτι σου απόψε το παλιόΑπωθημένο το 'χω πάντα όταν περνώΠως δεν κατέβηκες ποτέ σου να σε δωΕδώ θα μείνω εδώ μετά από χρόνια θα το σβήσω το κακόΜια τέτοια ανάμνηση δεν θέλω να δεχτώΚαι δε με νοιάζει αν με περάσουν για τρελό...

Εδώ θα κοιμηθώ, εδώ στα σκαλοπάτια σουΜέχρι να βγεις απ' τα όνειρα τα άδεια σουΠίσω να γυρνάς γι' αυτό που μου χρωστάςΧρωστάς ένα λεπτό να πάρω από τα μάτια σουΚι ίσως να δεις πως ένα απ' τα κομμάτια σουΛείπει κι αυτό, είμαι εγώ...εδώ θα κοιμηθώ..!

Εδώ θα μείνω εδώ, θα πολεμήσω τον εαυτό μου τον δειλόΑπωθημένο το 'χω πάντα από καιρόΠως με το ψέμα μου έχω μάθει πια να ζωΤο χρόνο σταματώ, ψηλά το βλέμμα όταν καρφώνω στο κενόΚαι το αλλιώτικο έχει πάντα ουρανόΔεν ξημερώνει αν δεν έρθεις να σε δω..

Εδώ θα κοιμηθώ, εδώ στα σκαλοπάτια σουΜέχρι να βγεις απ' τα όνειρα τα άδεια σουΠίσω να γυρνάς γι' αυτό που μου χρωστάςΧρωστάς ένα λεπτό να πάρω από τα μάτια σουΚι ίσως να δεις πως ένα απ' τα κομμάτια σουΛείπει κι αυτό, είμαι εγώ...εδώ θα κοιμηθώ...!

Eδω θα κοιμηθώ, εξω απ' το σπίτι σου απόψε το παλιόΑπωθημένο το 'χω πάντα όταν περνώΠως δεν κατέβηκες ποτέ σου να σε δω..!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Edo Tha Koimitho (Eδώ θα κοιμηθώ) de Konstantinos Galanos. Ou les paroles du poème Edo Tha Koimitho (Eδώ θα κοιμηθώ). Konstantinos Galanos Edo Tha Koimitho (Eδώ θα κοιμηθώ) texte. Peut également être connu par son titre Edo Tha Koimitho Edo tha koimetho (Konstantinos Galanos) texte.