Joan Manuel Serrat "La Consciència" paroles

Traduction vers:enespl

La Consciència

Ens l'encolomen des de la infantesa.És partidista i desproporcionada.Complement del pecatI del remordiment,No ens deixa dormir en pau i ens treu la gana.

Ens emmotlla a un guió convencionalOn gairebé mai som protagonistes.La consciència, senyors,Ens fa amagar a les golfesEl que hauria d'estar a l'aparador.

N'hi hauria prou amb el respecte, la sinceritatI una miqueta de benevolència.Però ens pengen, sense cap necessitat,La llufa de la consciència.

És del tot anticonstitucional.Fomenta la mentida i aliena.No ens deixa bellugarAmb espontaneïtat.La quintacolumnista del sistema.

Em porta pel camí del pedregar.No se'n pot estar, de passar facturaNi de picar-me els ditsQuan estem canviant cromosQue a mi em falten i tu tens repetits.

De fora manen lleis i reglamentsI de dins ella completa la "bronca".Això no pot anar bé.De seguida es veu queAlgú vol fer entrar el clau per la cabota.

Què hi deu haver darrera tot això?Qui ens confon les necessitats i els vicis?Alliberem els sentitsI, com diu la policia,Investiguem els qui en treuen profit.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson La Consciència de Joan Manuel Serrat. Ou les paroles du poème La Consciència. Joan Manuel Serrat La Consciència texte. Peut également être connu par son titre La Consciencia (Joan Manuel Serrat) texte.