B.U.G. Mafia "Viata Noastra" paroles

Traduction vers:en

Viata Noastra

Copii voi stati cuminti!E Timpul ca adultii sa isi iasa din minti!Sa cumpere masinii, haine si bijuteriiTelefoane, vibratoare si ecrane LCDSuntem normali avem doar nevoii speciale!Acoperite de sume proportionaleMai mult sau mai putin legale,Fara mishto!Vreau o mie,un milion, o tona de Euro!Planul e facut,Sunt gata sa-l execut!Nu o sa cersesc, nu ma umilesc, nu ii imprumut!Fara rezidenta la penitenciar!Fara sa ma sitilizeze un gabor,Cu creta pe trotuar!Sunt actionar la SC StrazileImi apar si imi ajut aproapele!Profit de moment, si candva cu alaiO sa ma duc sa servesc un Mai-Tai in Hawaii

R:Cand viata e ca un castel de nisipStiu bine, promit sa profit doar un picVreau mult sentiment, vreau sa simt ca iubescSi ultima clipa sa simt ca traiesc

O sa ajungi la Balageanca de destept ce estiSi te trezesti ca n-ai realizat nimic sa imbatranestiTe-ai gandit toata viata cum sa faci sa fie bineAsta cand toata bucuria a trecut pe langa tineImi place,Sa inebunesc cand vad o tarfa beata in dressClasa business dornica de sexSa inebunesc, iubesc sa fumez un cui,Ca sa ma duca fix la dracu sa ii dau si lui!Si muzica sa cante, si bani sa aiSi ai grija sa ii cheltui pana ajungi in raiDar ai grija sa ii cheltui pana ajungi in raiCa poate Dumnezeu e FISC-ul si tu tre sa ii dai!Tu dormi...Nu dormii!Daca sti frate sa furi, fura tu cum stii!Daca poti frate sa bei, atunci bea tu pentru toti!Daca ai omorat un om, scapa tu cum poti!

-Rx1

Pe strazi fara garziiPe unde se aduna brigaziPe unde unii stau treziiLa fel ca berile in laziiPe acolo vin usor mergand catre viitorFara teama ca vine o zi cand morDeci, daca zici si tu simti la felSigur pretuiesti faptul ca esti liberCa cineva ti-a zis candva ca momentul in viata asta til mai faci si cu mana ta!E chiar asa!, ba chiar mai bine, til poti cumpara!Daca ai de retras o suma care inchide banca!Da dincolo de asta aici e vorba de onoare, de coloane vertebrale, nu de parale!Asa ca ce e cel mai important sau mai presus:Sa imi traiesc viata si sa ies cu capul sus!Ca stiu ca pot sa plec cand vreau eu,Dar am sa plec, cum se zïceCand vrea DumnezeuAcuma canta!

-Rx2

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Viata Noastra de B.U.G. Mafia. Ou les paroles du poème Viata Noastra. B.U.G. Mafia Viata Noastra texte.