B.U.G. Mafia "Romaneste" paroles

Traduction vers:enesit

Romaneste

I:Taci, taci, taci ! Taci dracu'!Daca mai scoti un cuvant cred ca-mi explodeazacapu'Esti senator, dai sperante pe la televizorCand tu de fapt vrei doar sa furi in viitorTe acuz de abuz,Furi viitorul meu si al altor cateva milioane deromaniSi eu ti-o dau la ***Nu accept si nu suport pe unul care cauta ciresaca s-o infiga in tortCe ne mai povestesti tu, ne omori cu zileLa fiecare patru ani oferi pastile ca untraficant de bileDa' cu costum, camasa alba si cu cravataNu reprezinti decat o pata pe acea hartaFacuta pentru noi toti din ganduri de mai bineale unor oameni mortiRomaneste iti spun, daca este se comparAr trebui eliberati toti cei din penitenciar.

Refren(x3):(Ca) Tu esti ala care-mi spune mieCa tu vrei sa m-ajuti sa traiescCand tu vrei sa-mi dai moartea in darNu eu, tu ar trebui sa fii la penitenciar.

II: E din ce in ce mai rau insa tu vorbesti de binePromiti de fiecare data zile mai senineLumea e satula de atata cacatPe care tu l-ai mancat la fiecare mandatAdica tu esti ala care ne-ngroapa de viiCare ne fura si ultima sansa de a trai.Esti doar un amator de viata buna ***In rest, doar te doare in ***Copiii se nasc fara nici un viitorDeci domnule ministru, deputat sau senatorCand tu apari mereu cu masca taLa fel si tot de atatea ori iti doresc eu tiemoartea.Lacomia ta e mare pentru o tara in careTrebuie sa furi ca sa iti iei mancareRomaneste iti spun, daca este se comparAr trebui eliberati toti cei din penitenciar.

Refren(x3):..

III: Nu cumva tu mi-ai furat o vila, o masinaO urma de speranta sa mai ies la luminaNu mai spune tu ce e bine si ce nuNu vorbi tu de dreptate ca nu stii ce inseamna,frateNu e nici o vrajeala, nu e nici o caterincaFur de la tine, intelegi de ce, fiindca..Un copil fura dintr-un magazin, ia 4 aniUn minstru corupt, ce face el...doarme pe baniIl *** in gat, ii iau tot si traiesc ca elSi sa traiasca el ca mine fara bani in cartierLa acelasi nivel cu toata lumea din stradaSa se gandeasca la ce *** sa puna pe masaCa daca eu sunt criminal, tu ce esti, unul legalA, da, tu esti un criminal legal.Romaneste iti spun, daca este se comparAr trebui eliberati toti cei din penitenciar.

Refren(x3):..Tu!

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Romaneste de B.U.G. Mafia. Ou les paroles du poème Romaneste. B.U.G. Mafia Romaneste texte.