B.U.G. Mafia "O lume nebună, nebună de tot" paroles

Traduction vers:enit

O lume nebună, nebună de tot

Frate, când te-ai născut eram plecat dar mi-amintesc și-acumCând m-am întors și te-am văzut, erai cât un pumnTimpu' a trecut, acum ai 9 ani jumateÎncepi să experimentezi din viață cât se poateȘi toate te atrag și-n curând o sa doreștiCă sunt multe de făcut pe străzile din BucureștiÎn primul rând ferește-te de heroină ca de dracu'Și dacă începi să bei nu îți rupe capu'Nu te apuca de furăciuni, inșelăciuni și japcăCă tu ai șansa să urmezi o cale mult mai dreaptăIndiferent, nu da înapoi atunci când ai dreptateDar nici n-o arde aiurea, frateȘtii că de la viață trebui să te-aștepți la bineDar să fii pregătit pentru necazul care vineFiindcă lumea e nebună și rea dintotdeaunaFrate, dacă poți, tu să fii mai bun ca ea.

Stai...E prea devreme acum...Încă mai poți să visezi...Lumea nu e ce crezi...Nu te grăbi să o vezi...

Nu e despre mine sau tovarășii meiSau despre frații mei, dar dacă ei sunt ceiCare te fac să vrei să fii ca ei, hai să-ți zic ceva:Frații sunt tot frați cand tovarășii sunt 'pa'Așa că da, ai încredere în cine creziȘi vezi ce faci, să nu faci tot ce veziCă vezi whisky, bei cu sticla, faci combinații, gândeștiAi și tu o vârstă, te grăbești să creștiNu? Ia închipuie-ți acum altcevaUite familia ta la înmormantarea taNu arăți prea bine, plânge maică-taDac-ar putea ar vrea să moara și eaAșa de mic ai murit, te-ai grăbit (ești mort!)Mult prea mic in lumea asta nebună de totCe căcat îți zic, din partea mea, să moriPoti să bagi heroină până mori.

Stai...E prea devreme acum...Încă mai poți să visezi...Lumea nu e ce crezi...Nu te grăbi să o vezi...

Lumea e nebună, văd copii cu ani mai mulți ca mineCu părul alb ce încă nu disting răul de bineDau sentimente grele în cuvinte fine pentru tineEști împotriva tuturor de mic, rețineN-ai încă buletin dar de copilărie ai uitat de multȘi gândurile-ți stau la șmecherie, la bogățieTu știi că despre sărăcie se pot face multe filme însă nu vreo comedieȘi e o zi proastă, o lună proastă, sau deja un an prostSe-ntreabă maică-ta și tu esti furios că ești neputinciosÎncepi să furi fără folos că nu ești norocosȘi viața se transformă în haosPrea mult pentru un copil stresat, îngrijoratDe toate greutățile care îi cad în spate peste noapteNu-ți dau voie să respiri, te apasăPoate cineva să te aducă înapoi la realitate?Da! Tu! Nu-ți risca viața pentru niște fiseNici dacă pare c-ai în față uși închiseȚine doar de tine ca prin fapte și cuvinte ziseSă te apropii de ce numești acum vise.

Stai...E prea devreme acum...Încă mai poți să visezi...Lumea nu e ce crezi...Nu te grăbi să o vezi...

Ici on peut trouver les paroles de la chanson O lume nebună, nebună de tot de B.U.G. Mafia. Ou les paroles du poème O lume nebună, nebună de tot. B.U.G. Mafia O lume nebună, nebună de tot texte. Peut également être connu par son titre O lume nebuna nebuna de tot (BUG Mafia) texte.