Rúzsa Magdolna "Álomangyal" letra

Álomangyal

Csak álmomban látlak annyi magány után, most hallgatok!Részeg vagyok, de nélküled úgy szomjazom!Furcsa árnyak az égen, elkísérnek hozzád!Mikor erősen érzem a vihar szagát, megfagyok!

refr:

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok... hallgatok...

Apró kis gyermek egy székből feléd mutat.A szemében látom a fényed, kicsit idősebb vagy.Olyan zavaros most ez az álom,Ahogy látom a gyerekszobát!Pöttyös kis ruhában forogsz-forogsz,Felém nevetsz, és én boldog vagyok!

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok...vége már,Egy utolsó mondat még a fejemben jár,Hallgatom, álmodom,Most magunkat látom és én veled vagyok!

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok...hallgatok...Csak álmomban látlak annyi magány után, most hallgatok!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Álomangyal de Rúzsa Magdolna. O la letra del poema Álomangyal. Rúzsa Magdolna Álomangyal texto. También se puede conocer por título Alomangyal (Ruzsa Magdolna) texto.