Rúzsa Magdolna "Álomangyal" Songtext

Álomangyal

Csak álmomban látlak annyi magány után, most hallgatok!Részeg vagyok, de nélküled úgy szomjazom!Furcsa árnyak az égen, elkísérnek hozzád!Mikor erősen érzem a vihar szagát, megfagyok!

refr:

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok... hallgatok...

Apró kis gyermek egy székből feléd mutat.A szemében látom a fényed, kicsit idősebb vagy.Olyan zavaros most ez az álom,Ahogy látom a gyerekszobát!Pöttyös kis ruhában forogsz-forogsz,Felém nevetsz, és én boldog vagyok!

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok...vége már,Egy utolsó mondat még a fejemben jár,Hallgatom, álmodom,Most magunkat látom és én veled vagyok!

Néha még az égen kereslek!Tudom, hogy a Földön nem találnék rád!Néha még a mélyben kereslek!Már tudom, az angyalom vagy,És álmomban vigyázol rám!Csak hallgatok...hallgatok...Csak álmomban látlak annyi magány után, most hallgatok!

Hier finden Sie den Text des Liedes Álomangyal Song von Rúzsa Magdolna. Oder der Gedichttext Álomangyal. Rúzsa Magdolna Álomangyal Text. Kann auch unter dem Titel Alomangyal bekannt sein (Ruzsa Magdolna) Text.