Rúzsa Magdolna "Angyal mellettem" Songtext

Angyal mellettem

Ő csak intett, és hopp, tovalibbent,az meg feljött, és rögtön el is ment,az meg beintett, s hátra se fordult,s Ő már ott állt mellettem.

Az csak barna volt, s nem pedig szőke,én meg csúsztam a földön előtte,Ő meg látta, és nem értett semmit,s aztán ott maradt mellettem.

Az meg király volt, és meg is mondta,a másik mögöttem csuklott a porba,Ő meg szeplői közt kicsit elbújt,és csak mosolygott mellettem.

Ő meg énekelt, s úgy odavoltam,az csak füttyentett, s én hogy rohantam,az ott fázott, és én betakartam,s Ő csak bólintott mellettem.

Ő az enyém volt, és csak ő tudta,én meg másé, az épp nagyon unta,és csak néztem - na most hova dőljek,s Ő már ott volt mellettem.

Az meg kitépte egyben a szívem,aztán eldobta messzire innen,én meg reszkettem, semmit se tudtam,Ő meg ott állt mellettem.

Az meg csillagokat hozott kétszer,de nekem nem kellett csillag, se ékszer,s közben szédültem - most mit is mondjak,s Ő csak mosolygott mellettem.

Az meg elvett, mit el tudott venni,aztán megvert, mert meg tudott verni,én meg annyira mélyen hevertem,s Ő már ott térdelt mellettem.

Most meg találtam rólam egy képet,kicsi vagyok, még hunyorgok, s félek,s ahogy nézem, hát egyszer csak látom,Ő már ott állt mellettem.

Hier finden Sie den Text des Liedes Angyal mellettem Song von Rúzsa Magdolna. Oder der Gedichttext Angyal mellettem. Rúzsa Magdolna Angyal mellettem Text.