Corina "A ta" letra

Traducción al:enfritptsrtr

A ta

M-a tot sunat, m-a tot sunat,M-a sunat de-atâtea ori de m-a luat de cap,Băiatul îmi zicea întruna: „Hai Corina, hai!Lasă-mă să-ți arăt casa mea din Hawaii.”

Altul a intrat pe Facebook și mi-a dat un like,Mi-a zis că dragostea-i degeaba ca vorbitul pe Skype,Mi-a dat mesaj că are bani și poziție socială,La cum scria băiatul, cred că n-a prea fost la școală.

(Refren:)Nu știu cum se face,Dintre toți băieții, doar tu știi ce-mi place,Când mă privești în ochi îmi bate inima,Tu ești tot ce îmi doresc, d-aia sunt a ta.A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta.

Banii, banii tăi nu contează,Tratează fata cu respect, fii pe fază,Învață s-o-nțelegi, învață s-o asculți,Și dă-ți silința, boy, în caz că vrei s-o...

Faci fericită, să se simtă iubită,Tre' sa ai acel ceva și-o minte ascuțită,Faci fericită, să se simta iubită,Să se simtă iubită.

(Refren)

Corina-Sue

Eu também era chamado, todos me chamavam,Liguei para, muitas vezes tirei da cabeça,O rapaz disse-me sem cessar: "Vamos Corina, vamos lá!Deixe-me mostrar-lhe a minha casa no Havaí. "

Outra foi no Facebook e deu-me um como,Ele não disse nada que eu adoro falar no SkypeEle me deu a mensagem de que tem dinheiro e posição social,Como o menino escreveu, eu acho que também não estava na escola.

(Refrão Eu não sei como fazê-loDe todos os caras, só você sabe o que eu gosto,Quando eu olhar nos meus olhos, batimento cardíaco,Você é tudo que eu quero, é por isso que eu sou seu.A A A sua, é do de suaA A A sua, é do de suaA A A sua, é do de suaA A A sua, é do de vocês.

Dinheiro, o dinheiro não importaPara tratar com respeito, estar no palcoAprenda isso e você entender, aprender e uma escuta,E dar o seu melhor, menino em>, no caso de você querer ...

Você está feliz, se sentir amado,Tenho de ter alguma coisa e que uma mente afiada,Você está feliz, sentir-se amada,Para sentir-se amado.

(Refrão)

Aquí se puede encontrar la letra de la canción A ta de Corina. O la letra del poema A ta. Corina A ta texto.