Corina "A ta" Songtext

Übersetzung nach:enfritptsrtr

A ta

M-a tot sunat, m-a tot sunat,M-a sunat de-atâtea ori de m-a luat de cap,Băiatul îmi zicea întruna: „Hai Corina, hai!Lasă-mă să-ți arăt casa mea din Hawaii.”

Altul a intrat pe Facebook și mi-a dat un like,Mi-a zis că dragostea-i degeaba ca vorbitul pe Skype,Mi-a dat mesaj că are bani și poziție socială,La cum scria băiatul, cred că n-a prea fost la școală.

(Refren:)Nu știu cum se face,Dintre toți băieții, doar tu știi ce-mi place,Când mă privești în ochi îmi bate inima,Tu ești tot ce îmi doresc, d-aia sunt a ta.A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta,A a a a a ta, a a a a a ta.

Banii, banii tăi nu contează,Tratează fata cu respect, fii pe fază,Învață s-o-nțelegi, învață s-o asculți,Și dă-ți silința, boy, în caz că vrei s-o...

Faci fericită, să se simtă iubită,Tre' sa ai acel ceva și-o minte ascuțită,Faci fericită, să se simta iubită,Să se simtă iubită.

(Refren)

Tvoja

Zvana sam, zvana samZvana, mnogo puta podigla glavuGovorio mi neprestano: "Hej, Corina, hajde!Dozvoli da ti pokažem moju kuću na Havajima. "

Otišao na Facebook i lajkovao mi sliku,Mislio da volim da pričam na Skype-u,Rekao mi u poruci da ima novac i visok društveni položaj,Kako je pisao, mislim da nije često posećivao školu.

(Refren:)Ne znam kako to da uradimOd svih samo ti znaš šta ja volimKada me pogledaš u oči, srce hoće da iskočiTi si sve što mi treba, baš zato sam sva tvoja.A A A tvoja, tvojaA A A tvoja, tvojaA A A tvoja, tvojaA A A tvoja, tvoja.

Novac, novac nije bitanTretiranje sa poštovanjemNauči i razumećeš, nauči i slušajDaj sve od sebe, dečko, ako želiš

Da budeš srećan, da budeš voljenMoraš biti pametanDa budeš srećan, da budeš voljenDa se osećaš voljeno.

(Refren)

Hier finden Sie den Text des Liedes A ta Song von Corina. Oder der Gedichttext A ta. Corina A ta Text.