Natassa Bofiliou "En Lefko (Εν Λευκώ)" letra

Traducción al:bgdadeenitptsrtr

En Lefko (Εν Λευκώ)

Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μουΓιατί τα βράδια κρύβεστε στο γκρίζο;Βλέπω στο άσπρο σας την προβολή μουκαι το μετά απ' το μετά γνωρίζωΑν είχα θάρρος για να πω το "έλα"τώρα δε θα 'χα τη φωτιά στο αίμαΑν είχε χρώμα θα 'ταν άσπρη η τρέλαΑν είχε σώμα θα 'ταν πάλι ψέμα.

Κοίτα τα χέρια πως γυρνούν στον τοίχοσαν να χορεύουνε με τη σιωπή μουκι εγώ που χρόνια γύρευα το στίχοπου θα εξηγήσει τη βουβή ζωή μουμεταμφιέζω τη σιωπή σε λέξηκαι τη χαρίζω σ' όποιον μου εξηγήσεινα 'χει το μέλλον μου να επιλέξειποιο παρελθόν μου θα ξαναγυρίσει...

Τίποτα σημαντικό.Ζω μονάχα εν λευκώ...

Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μουκαλά τα λεν οι έγχρωμοί μου φίλοιτο πρόβλημά μου η υπερβολή μουκι ό,τι αργεί απάντηση να στείλειΑν είχε το θάρρος να φανεί ο λόγοςτώρα δε θα 'τανε φωτιά στο αίμαΑν είχε χρώμα θα 'ταν άσπρο ο φόβοςΑν είχε σώμα θα 'ταν σαν κι εμένα.

Αν σ' αγαπούν να μάθουν να το λένεκι αν δε στο πουν να μάθεις να το κλέβειςκι αν θες να δεις τ' αληθινά να καίνεπρέπει στο ύψος της φωτιάς ν' ανέβεις.

Και σε λυπούνται που δεν το 'χεις νιώσεικι εσύ λυπάσαι που το ξέρεις πρώτοςκαι που κανείς δεν είχε λάβει γνώσηπως η σιωπή σου ήταν χρόνια κρότος.

Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγαΔικαίωμά μου να πηγαίνω πάσοκι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγαεγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσωΚι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγωμ' αυτό τον τόνο του λευκού στο βλέμματου λέω μια φράση σαν να υπεκφεύγωμε μια ελπίδα να 'ναι σαν κι εμένα...

Τίποτα σημαντικό...Ζω μονάχα εν λευκώ....Τίποτα σημαντικό....Ζω μονάχα εν λευκώ....Τίποτα σημαντικό....Ζω μονάχα εν λευκώ....

Aquí se puede encontrar la letra de la canción En Lefko (Εν Λευκώ) de Natassa Bofiliou. O la letra del poema En Lefko (Εν Λευκώ). Natassa Bofiliou En Lefko (Εν Λευκώ) texto. También se puede conocer por título En Lefko En Leuko (Natassa Bofiliou) texto.